VREI MAI MULȚI CLIENȚI?

Acel ceva "SECRET" care mi-a crescut afacerea cum nu a făcut-o nimic altceva

Oct 01, 2024

Dacă mi-ar fi spus cineva acum câțiva ani că secretul succesului în afacerea mea nu are nimic de-a face cu strategii complicate de marketing sau vânzări, probabil că aș fi râs.

Adevărul este că, după toate provocările prin care am trecut, am descoperit acea forță care mi-a transformat viața și afacerea mai mult decât orice altceva: implicarea Divinității în tot ceea ce fac.

De-a lungul anilor, am avut parte de multe suișuri și coborâșuri. În 2015, am ajuns la spitalul Obregia din cauza unor dependențe care mi-au dat viața peste cap. Am reușit să mă tratez și să îmi pun viața pe picioare, dar asta a fost doar începutul.

Am trecut prin momente grele cu familia mea – tatăl meu a fost spitalizat cu Covid și pneumonie, iar afacerea mea a suferit mult în acea perioadă. Totul părea să meargă bine pentru o vreme, până când lucrurile au luat-o din nou razna.

Am observat un tipar în toate aceste provocări: atunci când lucrurile mergeau prost, ceream ajutor de la Dumnezeu. Și, de fiecare dată, fără excepție, situațiile începeau să se așeze, iar afacerea mea își revenea.

În schimb, atunci când totul mergea bine, aveam tendința să preiau controlul, crezând că mă pot descurca singur. Și, de fiecare dată, lucrurile începeau să meargă prost din nou.

Nu știu exact care este relația ta cu Divinitatea sau cum o numești tu, dar ce vreau să îți spun este că, indiferent de convingerile tale, îți recomand să o implici în afacerea ta. Cere-i ghidare, cere-i inspirație și vei vedea că lucrurile vor începe să se așeze în moduri neașteptate.

În cazul meu, cel mai mare salt în afacerea mea a avut loc în momentul în care am decis să îmi predau controlul și să las ca totul să se întâmple așa cum trebuia. Am renunțat să mai încerc să controlez fiecare detaliu și am lăsat lucrurile să curgă.

Rezultatele?

Niște sincronicități incredibile, rezolvări la probleme care păreau imposibile și o stabilitate în business pe care nu o anticipasem.

Ce am realizat este că provocările pe care le întâmpinăm sunt de fapt răspunsuri la rugăciunile noastre. De multe ori, ceea ce pare a fi o piedică este, de fapt, o binecuvântare mascată. A

fost nevoie de timp pentru a înțelege asta, dar acum privesc fiecare provocare ca pe o oportunitate de creștere și învățare.

Nu spun că este ușor să renunți la control, dar îți spun din proprie experiență că, atunci când am încetat să mai încerc să fac totul singur și am cerut ajutor, afacerea mea a crescut.

Dacă îți permiți să te lași ghidat de Divinitate, sunt convins că vei experimenta o creștere incredibilă în tot ceea ce faci.

Sper că ceea ce am împărtășit cu tine, din propria mea experiență, te-a ajutat.

Dacă ești Psiholog, Coach sau Terapeut și vrei să testezi pentru 7 zile GRATUIT programul meu de MENTORARE de 12 luni “Strategic, Scalabil, Super Profitabil 3.0”, intră pe https://www.adrianpuiu.ro/3s și aplică să fii unul din cei 10 antreprenori pe care îi selectez săptămânal.

CLICK AICI PENTRU A APLICA!

Vrei acces GRATUIT la colecția de cursuri online?

Dacă vrei să ai acces la mai multe materiale GRATUITE, intră pe website-ul meu oficial https://www.adrianpuiu.ro și fă-ți cont pentru a avea acces la o colecție de 26 de cursuri online în valoare de 6.330€.

MISIUNEA1MILION: Misiunea mea este să ajut un milion de oameni să își descopere potențialul, oferindu-le gratuit educație antreprenorială și de dezvoltare personală. Vreau să sprijin fiecare individ să își construiască o afacere profitabilă și o viață împlinită, accesând resurse valoroase care, altfel, ar costa mii de euro.