VREI MAI MULȚI CLIENȚI?

Cum a reușit avocat Andreea Saveli să-și crească afacerea și să ajungă la 80% din clienți din online

povești de succes Sep 22, 2024

În acest articol am să-ți spun cum a reușit avocat Andreea Saveli să-și crească afacerea și să ajungă la 80% din clienți din online.

Andreea este un exemplu perfect de perseverență și determinare, care știu că te va inspira. Când a intrat în programul meu de mentorat "Strategic, Scalabil, Super Profitabil" în noiembrie 2022, era deja un avocat de succes, dar avea o provocare: cum să își aducă clienți din online, unde nu avea experiență.

Azi, Andreea are luni în care are 80% din clienți din mediul online, iar succesul ei este atât de mare încât a trebuit să își angajeze o asistentă pentru a face față cererii.

Cum a reușit asta?

Pentru că vreau să iei ceva practic din acest articol, aici ai pașii concreți pe care ea i-a facut pentru a avea acest succes.

1. Postări regulate și interacțiune activă pe social media

Primul lucru pe care i l-am spus Andreei a fost că prezența pe social media este esențială. Am început cu postări cârlig, live-uri săptămânale și articole de educație juridică, toate gândite pentru a atrage și educa potențialii clienți.

Andreea a respectat cu strictețe calendarul de activități pe care l-am creat împreună. În fiecare săptămână:

  • A făcut conferințe online ca LIVE-uri educative despre drepturile legale și procesul de divorț sau moștenire.
  • A postat articole informative care au adus valoare imediată audienței ei.
  • A răspuns rapid tuturor comentariilor și mesajelor pe care le primea.

2. Conferințe online LIVE

Am sfătuit-o să organizeze conferințe online, unde să își explice expertiza juridică. Am lansat împreună primele campanii pe Facebook pentru aceste conferințe, care au avut un impact extraordinar – costul pe lead a fost incredibil de mic, de aproximativ 1.2 ron pe contact!

3. Crearea unui grup de Facebook dedicat

Andreea a creat un grup privat numit Divorț și partaj fără complicații”, care a crescut rapid la peste 1.600 de membri. Aici, a început să își construiască o comunitate de oameni interesați de serviciile ei juridice, interacționând prin live-uri și postări educative.

4. Automatizarea procesului de vânzare

Am ajutat-o să își creeze o ofertă irezistibilă și un proces de vânzare bine structurat. Andreea a învățat să ofere pachete juridice clare și transparente, fără complicații sau costuri ascunse, iar feedback-ul din partea clienților a fost excelent.

Care a fost Rezultatul?

În doar 6 luni de la intrarea în program, Andreea și-a crescut numărul de contracte cu 250% și a dublat prețul pachetelor ei de consultanță prin introducerea unui pachet mult mai complex, care acoperă TOT ce are nevoie clientul. Așa ea ajută clientul de la început cap-coadă, în loc să-l ajute pe bucățele.

Astăzi, clienții din online reprezintă 80% din afacerea ei, iar datorită cererii crescute este nevoită să angajeze o asistentă.

Ce mi-a plăcut cel mai mult la Andreea a fost faptul că a aplicat fiecare pas din program cu disciplină și perseverență. Chiar dacă la început a avut zile în care lucrurile păreau complicate, nu s-a oprit. A continuat să facă live-uri, postări și să interacționeze cu potențialii clienți până când rezultatele au început să apară.

Ce am făcut concret pentru Andreea:

  • Am creat o strategie clară pentru social media și conținut educativ.
  • Am atras oameni din Facebook pentru conferințele ei online.
  • Am ajutat-o să creeze o ofertă juridică premium, adaptată nevoilor clienților.
  • Am perfecționat procesul de vânzare și am automatizat comunicarea cu clienții.

Ce mi-a plăcut la nebunie a fost ceea ce a spus Andreea la "Gala Antreprenorilor de Succes" atunci când i-am dat un premiu pe scena noastră virtuală:

„Nu am avut nicio clipă îndoială că programul nu ar merge și în branșa mea. Am aplicat tot ce mi-a recomandat Adrian și rezultatele nu au întârziat să apară. Faptul că am avut un plan clar și un mentor care să mă ghideze pas cu pas a făcut toată diferența.”

Sper că te-a inspirat acest articol.

Dacă ești Psiholog, Coach sau Terapeut și vrei să testezi pentru 7 zile GRATUIT programul meu de MENTORARE de 12 luni “Strategic, Scalabil, Super Profitabil 3.0”, intră pe https://www.adrianpuiu.ro/3s și aplică să fii unul din cei 10 antreprenori pe care îi selectez săptămânal.

CLICK AICI PENTRU A APLICA!

Vrei acces GRATUIT la colecția de cursuri online?

Dacă vrei să ai acces la mai multe materiale GRATUITE, intră pe website-ul meu oficial https://www.adrianpuiu.ro și fă-ți cont pentru a avea acces la o colecție de 26 de cursuri online în valoare de 6.330€.

MISIUNEA1MILION: Misiunea mea este să ajut un milion de oameni să își descopere potențialul, oferindu-le gratuit educație antreprenorială și de dezvoltare personală. Vreau să sprijin fiecare individ să își construiască o afacere profitabilă și o viață împlinită, accesând resurse valoroase care, altfel, ar costa mii de euro.