VREI MAI MULȚI CLIENȚI?

"Dumnezeul ăsta lucrează la marketing!"

mindset antreprenorial Sep 24, 2024

Cineva făcea caterincă și spunea că "Dumnezeul ăsta lucrează la marketing!" atunci când a lăsat un comentariu într-o postare a mea.

În acea postare vorbeam despre providența Divină și modul în care viața Ellei Branea a fost salvată de trei notificări care au ajuns pe telefonul ei la 11 noaptea, când ea a intrat pe contrasens cu mașina și s-a trezit datorită acelor notificări, atunci când mașina din fața ei dădea flash-uri.

Dumnezeu și afacerea mea

Adevărul este că da, eu L-am implicat pe Dumnezeu în marketing-ul pe care îl fac și în absolut tot ce fac în afacerea mea. Au fost perioade în care lucrurile mergeau bine.

În schimb, la un moment dat, lucrurile de fiecare dată o luau razna și acela era momentul în care mă întorceam din nou la Dumnezeu și-L rugam să mă ajute să ies din acele momente grele. Și lucrurile începeau să se aranjeze.

În schimb, atunci când lucrurile începeau să meargă din nou bine, luam hățurile în mână și spuneam că de acum mă descurc eu. Credeam că sunt îndeajuns de deștept încât să dau de cap la ceea ce este de făcut de unul singur, fără să-L implic pe Dumnezeu în continuare.

Care a fost momentul schimbării?

Ce se întâmpla mereu era că lucrurile iar o luau razna și totul se ducea din nou pe apa sâmbetei. Până într-un moment când, în noiembrie 2023, am decis să îmi predau viața, să predau afacerea mea, să las tot ceea ce se întâmplă în familia mea, în relațiile mele, exact în Armonia Divină, astfel încât lucrurile să meargă într-o direcție în care să nu fiu eu nevoit să controlez totul 100%.

Am început pas cu pas să nu mai fiu obsedat de a controla totul, de a face lucrurile să se întâmple, și asta m-a ajutat să aduc acea armonie în tot ceea ce fac. Atunci lucrurile s-au schimbat la 180 de grade.

Am trecut printr-o lecție care m-a invățat multe!

Un moment esențial a fost în aprilie 2023, când o persoană care nu avea valori etice și morale a încercat să facă ceva ce nu a fost deloc frumos. Persoana respectivă a vrut să mă dea în judecată, deși noi făcusem mult mai mult decât promisesem inițial în contract și livrasem mai multe decât înțelegerea originală.

Pentru că s-a certat cu partenera sa, ea a decis să vină către noi, dorind să-i dăm banii înapoi pentru ceva ce deja fusese livrat. A fost un moment în care am realizat că nu doresc să mai colaborez cu persoane care nu au valori etice și integritate.

Cât de important a fost REdefinirea Avatarului Ideal de Client?

Acela a fost momentul în care, în avatarul ideal de client, am scris că vreau ca de acum înainte clientul ideal să fie o persoană care are valori spirituale. O persoană cu care să mă pot ruga la începutul fiecărei sesiuni de mentorare și să-L invităm pe Dumnezeu alături de noi pentru a ne inspira.

Și exact acest lucru s-a întâmplat. Oamenii care au venit către mine în programul Strategic, Scalabil, Super Profitabil 3.0 au fost exact acești oameni, cu valori spirituale solide.

În momentul de față, 100% dintre persoanele cu care mă întâlnesc în varianta PREMIUM a programului meu de mentorare 3S sunt persoane cu care mă rog la începutul sesiunii de mentorare și îl invităm pe Dumnezeu alături de noi, astfel încât El să ne inspire și să ne ghideze.

De atunci, nu am mai avut niciodată probleme cu oamenii, pentru că acești oameni cu valori spirituale fac lucruri cu etică și integritate. Acești oameni au o etică a muncii mult mai ridicată decât alții și, în același timp, când trec prin provocări, nu încep să arunce cu pietre imediat, ci împreună încercăm să găsim soluții, invitându-L pe Dumnezeu să ne ghideze.

Care a fost impactul în viața mea și a antreprenorilor pe care îi ghidez?

Aceste lucruri au făcut o diferență masivă în viața mea, în afacerea mea, dar și în afacerea antreprenorilor pe care îi ghidez. Datorită faptului că Îl invităm pe Dumnezeu alături de noi în tot ceea ce facem, rezultatele sunt incredibile și tocmai din acest motiv avem zeci de povești de succes ale antreprenorilor fericiți alături de noi.

Care e răspunsul meu?

DA, îl invit și îl implic pe Dumnezeu în marketing și în absolut tot ceea ce fac. Te încurajez să faci și tu același lucru dacă vrei să ai rezultate incredibile.

Știu că acel comentariu a fost la caterincă, dar acesta este adevărul și nu îmi este rușine să spun asta. Din acest motiv, unele persoane poate nu vor rezona cu mine, și sunt ok cu asta, iar altele vor găsi valoare în ceea ce fac, datorită faptului că eu Îl implic pe Dumnezeu în tot ceea ce fac.

Chiar sunt curios să aud părerea ta, să aud gândurile tale legate de acest subiect.

Dacă ești Psiholog, Coach sau Terapeut și vrei să testezi pentru 7 zile GRATUIT programul meu de MENTORARE de 12 luni “Strategic, Scalabil, Super Profitabil 3.0”, intră pe https://www.adrianpuiu.ro/3s și aplică să fii unul din cei 10 antreprenori pe care îi selectez săptămânal.

CLICK AICI PENTRU A APLICA!

Vrei acces GRATUIT la colecția de cursuri online?

Dacă vrei să ai acces la mai multe materiale GRATUITE, intră pe website-ul meu oficial https://www.adrianpuiu.ro și fă-ți cont pentru a avea acces la o colecție de 26 de cursuri online în valoare de 6.330€.

MISIUNEA1MILION: Misiunea mea este să ajut un milion de oameni să își descopere potențialul, oferindu-le gratuit educație antreprenorială și de dezvoltare personală. Vreau să sprijin fiecare individ să își construiască o afacere profitabilă și o viață împlinită, accesând resurse valoroase care, altfel, ar costa mii de euro.