VREI MAI MULȚI CLIENȚI?

Durerea de a munci constant fără să vezi rezultate imediate, ca Psiholog, Coach sau Terapeut

mindset antreprenorial Sep 25, 2024

Dacă ești psiholog, coach sau terapeut, știu că și tu treci prin provocări similare, mai ales la începutul afacerii tale.

Durerea de a munci constant fără să vezi rezultate imediate, trezindu-te la ore imposibile, sacrificând timp cu familia și pasiuni.

Să te trezești în anumite dimineți la 04:00, la 02:00 sau chiar la 01:00…

Să ai ani de zile în care să nu simți că ai concediu, sau chiar să nu ai la propriu…

Să nu ai timp de tine, de familia ta, de pasiunile pe care le aveai înainte de a fi antreprenor…

Să investești din nou și din nou bani, timp și energie, în speranța că “într-o bună zi” toate astea vor aduce un rezultat bun, iar acel vis măreț se va transforma în realitate.

Cineva spunea că este mult mai înțelept să faci acum ceea ce este greu, pentru câțiva ani de zile, astfel încât să ai o viață ușoară pentru restul vieții, decât să faci ceea ce este ușor acum și să-ți fie greu pentru restul vieții.

Am luat în serios lucrul acesta și am ales să fac ceea ce este SUPER GREU, pentru ca mai târziu să-mi fie SUPER UȘOR.

Vreau să știi că nu mă plâng, ci dimpotrivă: SĂRBĂTORESC!

Sunt super fericit pentru că știu că extraordinar de puțini oameni sunt dispuși să facă ceea ce eu fac.

Atunci când ai:

  • o MISIUNE care te face să sari din pat la 4 dimineața, chiar și atunci când nu ai chef să faci asta,
  • o dorință nebunească și un FOCUS care vine din OBSESIA pe care o ai legat de transformarea obiectivelor tale în realitate,
  • standardele extraordinar de înalte și ești dispus să faci ORICE este nevoie pentru a nu te opri până când ceva nu este PERFECT (din punctul tău de vedere),
  • abilitatea de a întârzia recompensele financiare și distracție pentru că alegi să le investești din nou și din nou în creșterea ta,
  • nebunia de a continua lucrurile chiar atunci când este extraordinar de greu,
  • o rezistență de 100 de ori mai mare decât competitorii tăi la greu, stres și eșec,
  • viziunea în care ești în acest “joc” pentru o perioadă de zeci de ani, fără să te lași afectat că ceva nu a ieșit azi așa cum ți-ai dorit…

… când ai toate astea, atunci ești de NEOPRIT!

De ce împărtășesc toate astea cu tine?

Pentru că știu că este foarte posibil să ai nevoie de această MOTIVAȚIE de a continua atunci când nu vezi niciun rezultat.

Sunt atât de multe săptămâni, luni, sau chiar ani în care am lucrat la anumite proiecte super importante, la care nu am văzut niciun rezultat.

Și am ales să continui, pentru că am știut că ceea ce am în minte este ceva ce va avea un impact MASIV.

Am știut că sunt un BAMBUS CHINEZESC.

Povestea bambusului chinezesc este o metaforă puternică pentru răbdare și perseverență. Bambusul chinezesc nu crește DELOC în primii cinci ani. În tot acest timp, își dezvoltă un sistem puternic de rădăcini sub pământ. Apoi, într-o perioadă foarte scurtă de timp, poate crește până la 25 de metri înălțime.

La fel ca și bambusul, munca ta de antreprenor poate părea că nu dă roade imediat. Dar fiecare efort, fiecare sacrificiu, fiecare oră târzie petrecută muncind construiește fundația pentru succesul tău viitor. Este nevoie de răbdare și încredere în proces.

Tocmai din acest motiv, eu am o poză pe ecranul telefonului meu încă de la sfârșitul lui 2019 cu mesajul TRUST THE PROCESS (ai încredere în proces)! Și asta m-a ținut motivat să continui de multe ori când am simțit să renunț.

Am scris acest articol în perioada aceasta pentru că încă din Martie 2022 am început să înregistrez cursuri online, în mod INTENȚIONAT, pe care mi-am dorit să le pot oferi într-o bună zi în mod GRATUIT.

Am lansat MISIUNEA1MILION în Decembrie 2023 în mod oficial, care este misiunea mea de a oferi GRATUIT cursuri de Dezvoltare Antreprenorială pentru Afaceri ONLINE și materiale de Dezvoltare Personală la cel puțin 1.000.000 de români.

Până în momentul acesta avem 26 de cursuri online în platformă, pe care le-am oferit GRATUIT, care au o valoare reală de 6.330 de euro. Am adus și alți 5 experți alături de mine, așa că 21 de cursuri sunt ale mele și 5 sunt ale altor experți.

Avem deja peste 7.300 români care și-au făcut cont pe platformă, iar feedback-ul celor care trec prin cursurile noastre este FANTASTIC.

De asemenea, lista mea de email marketing a ajuns la peste 20.000 de membri. Grupul de Facebook “Academia de Online Business pentru Psihologi, Coachi și Terapeuți” a ajuns la peste 4.700 de membri.

În Septembrie, anul acesta, încep un PROIECT SECRET care ține de Academia Experților, care știu că va lua România prin surprindere.

Este ceva ce a apărut ca idee în mintea mea pentru prima dată în 2015. În Martie-Aprilie 2020, sămânța a început să iasă la suprafață pentru prima dată. În Decembrie 2023 a adus primele roade.

Iar acum am decis să fac ceva SUPER INTENS pentru încă 2-3 luni, care va necesita multă implicare și investiție în timp, bani și energie… ceva ce va fi lansat în Decembrie anul acesta.

Și… cam așa apare “succesul de peste noapte”. Este acel succes care vine după 8 ani de muncă intensă și investiții de peste 100.000 de euro.

Este acel bambus chinezesc care crește într-o perioadă foarte scurtă de timp, până la 25 de metri înălțime, în condițiile în care pentru 5 ani “nu a crescut deloc”.

Tot ce pot să-ți spun este că MERITĂ 100% ceea ce fac. Satisfacția este extraordinară!

Așa că te încurajez și pe tine să continui ceea ce vrei să faci cu adevărat. Ia acel vis pe care îl ai de ani de zile, muncește pentru câțiva ani la el într-un mod intens și transformă-l în realitate.

Ia-ți timp cu tine. Vezi care este MISIUNEA, VIZIUNEA și VALORILE tale și pune-ți niște OBIECTIVE pe care să le atingi.

Alege să faci ceva ce îți dă energia să sari din pat dimineața la prima oră, chiar dacă în anumite dimineți va fi greu să faci asta, pentru că vei fi obosit.

De curând am aflat de la Alex Hormozi că am MONOPOL în România pe ceea ce eu fac și urmează să lansez.

Habar nu aveam că am ajuns în momentul acesta în care să am una din cele 13 modalități de a avea monopol, în mod legal 100%, în industria mea.

Tocmai din acest motiv am ales să muncesc încă 6 luni în umbră și să creez ceva ce în Decembrie va lăsa pe toată lumea cu GURA CĂSCATĂ.

Partea cea mai tare este că, prin ceea ce eu fac în acest PROIECT SECRET, chiar dacă cineva ar vrea să-l copieze și să facă ceva similar, noi vom avea deja 4 ani în avans de muncă intensă și investiții.

Acel succes nebunesc apare atunci când ai reușit să faci ceva atât de măreț și dificil încât nimeni nu mai are chef să o ia la fugă în competiția cu tine pentru că tu deja ai ajuns prea departe.

Dacă ești Psiholog, Coach sau Terapeut și vrei să testezi pentru 7 zile GRATUIT programul meu de MENTORARE de 12 luni “Strategic, Scalabil, Super Profitabil 3.0”, intră pe https://www.adrianpuiu.ro/3s și aplică să fii unul din cei 10 antreprenori pe care îi selectez săptămânal.

CLICK AICI PENTRU A APLICA!

Vrei acces GRATUIT la colecția de cursuri online?

Dacă vrei să ai acces la mai multe materiale GRATUITE, intră pe website-ul meu oficial https://www.adrianpuiu.ro și fă-ți cont pentru a avea acces la o colecție de 26 de cursuri online în valoare de 6.330€.

MISIUNEA1MILION: Misiunea mea este să ajut un milion de oameni să își descopere potențialul, oferindu-le gratuit educație antreprenorială și de dezvoltare personală. Vreau să sprijin fiecare individ să își construiască o afacere profitabilă și o viață împlinită, accesând resurse valoroase care, altfel, ar costa mii de euro.