VREI MAI MULȚI CLIENȚI?

O agenție de știri din Venezuela folosește avatare generate de Inteligență Artificială pentru a transmite știrile

inteligenta artificiala Oct 22, 2024

Știai că o agenție de știri din Venezuela folosește avatare generate de Inteligență Artificială pentru a transmite știrile?

În contextul în care guvernul venezuelean a intensificat măsurile împotriva jurnaliștilor și activiștilor, organizația Connectas a creat avatare AI pentru a proteja reporterii.

Astfel, personaje precum El Pana și La Chama, generați complet de AI, livrează știri în locul oamenilor reali, reducând riscul arestării jurnaliștilor.

Acest exemplu este doar unul dintre modurile în care Inteligența Artificială poate fi folosită pentru a inova și proteja activitățile profesionale.

Dar ce înseamnă asta pentru tine, dacă ești Psiholog, Coach sau Terapeut?

Adaptarea la tehnologiile noi, cum ar fi Inteligența Artificială, nu este doar o opțiune, ci devine o necesitate.

Dacă AI poate revoluționa jurnalismul, imaginați-vă ce poate face pentru domeniul psihologiei, coaching-ului și terapiei:

Automatizarea sarcinilor repetitive

AI poate ajuta la scrierea de texte pentru website-uri, social media, sau newslettere, reducând timpul pe care îl petreci cu aceste sarcini. În loc să pierzi ore redactând emailuri sau postări, AI poate genera conținut personalizat în câteva minute.

Crearea de conținut video

AI poate tăia în mod automat videouri mai mari ale tale, care sunt orizontale, în videouri verticale pentru REELS, de 59 secunde maxim, la care le pune în mod automat și subtitrare, muzică și grafice.

Și da, asta se poate în limba română.

Dacă un jurnalist poate folosi AI pentru a înlocui prezența fizică într-un mediu periculos, tu, ca Psiholog, Coach sau Terapeut, poți învăța să aplici AI în munca ta zilnică pentru a reduce presiunea sarcinilor administrative, a crea conținut mai rapid și a atrage clienți.

Ce îți recomand să faci?

Învață cum să folosești AI pentru copywriting

Poți genera articole, scripturi sau chiar emailuri personalizate rapid, fără să investești timp prețios folosind Fireflies + ChatGPT.

Explorează AI pentru video

Creează videouri REELS din videourile tale lungi folosind OpusClip.

Inteligența Artificială nu este doar pentru cei din IT sau media, ci este un instrument puternic care îți poate ușura munca și permite să te concentrezi pe ceea ce contează cu adevărat: clienții, pacienții și rezultatele lor.

Dacă ești Psiholog, Coach sau Terapeut și vrei să testezi pentru 7 zile GRATUIT programul meu de MENTORARE de 12 luni “Strategic, Scalabil, Super Profitabil 3.0”, intră pe https://www.adrianpuiu.ro/3s și aplică să fii unul din cei 10 antreprenori pe care îi selectez săptămânal.

CLICK AICI PENTRU A APLICA!

Vrei acces GRATUIT la colecția de cursuri online?

Dacă vrei să ai acces la mai multe materiale GRATUITE, intră pe website-ul meu oficial https://www.adrianpuiu.ro și fă-ți cont pentru a avea acces la o colecție de 26 de cursuri online în valoare de 6.330€.

MISIUNEA1MILION: Misiunea mea este să ajut un milion de oameni să își descopere potențialul, oferindu-le gratuit educație antreprenorială și de dezvoltare personală. Vreau să sprijin fiecare individ să își construiască o afacere profitabilă și o viață împlinită, accesând resurse valoroase care, altfel, ar costa mii de euro.